Mafya güzellik kraliçesini öldürdü! Korkunç suikast

Mafya güzellik kraliçesini öldürdü! Korkunç suikast
Los Rios eyaletinde, Ekvador'un en yüksek suç oranına sahip bölgelerinden birinde korkunç bir olay yaşandı. 23 yaşındaki güzellik kraliçesi adayı Landy Parraga, güpegündüz suikaste uğradı. İşte dehşete düşüren o görüntüler...

Kan donduran görüntülerde Parraga'nın vücuduna defalarca kurşun isabet ettiği ve olay yerinde yaşamını yitirdiği görüldü. Parraga'nın geçmişte 'Miss Ecuador' güzellik yarışmasına katıldığı ortaya çıktı.

uhu.jpg

Los Rios eyaletini temsil ederek 2022 yılında 'Miss Ecuador' yarışmasına katılan Parraga, suikaste kurban gitti. Ekvador Savcılığı, delil toplamak ve suikastın arkasındakileri bulmak için soruşturma başlattı.

7y7y.jpg

'METASTAZ' DAVASINDA ADI GEÇİYORMUŞ

Parraga'nın adı, organize suç faaliyetlerine yönelik devam eden "Metastaz" davasıyla ilişkilendirildi. Uyuşturucu kaçakçısı Leandro Norero'nun ölümüyle ilgili soruşturma sırasında Parraga'nın adının geçtiği ortaya çıktı ve onun kara para aklama suçlamalarıyla ilişkilendirilmesi şüpheleri doğurdu.

8u8u.jpg

Parraga'nın bu davada suçlanmadığı ve konuyla ilgili sessiz kalmayı tercih ettiği belirtildi. Parraga'nın kan donduran kaybı, Ekvador halkını derinden sarsarken, adaletin sağlanması istendi.

8uiu8.jpg

Yetkililer, bilgi sahibi olan herkesi ortaya çıkmaya ve bu korkunç suçun sorumlularının hesap vermesine yardımcı olmaya çağırıyor.

LANDY PARRAGA KİMDİR

Eski Ekvador güzeli Landy Parrage, blog yazarı ve bir CEO olarak faaliyet gösteriyordu. Güney Amerika'nın gözde ülkesi Ekvador'da yaşamını sürdürdü.

tt.jpg

Parraga'nın hayat arkadaşı ise plastik cerrah Dr. Jose Luis Betancaurt. Dr. Betancaurt, Dominik Cumhuriyeti'nin başkenti Santa Domingo'da kliniği bulunan deneyimli bir plastik cerrah olarak tanınıyor.

ÖLDÜRÜLMEDEN ÖNCE BAKIN NEREDEYMİŞ

Landy Parraga, öldürülmeden bir saat önce Instagram hesabında paylaştığı fotoğraflarla dikkat çekmişti. Hikayelerinde bir gün önce bir düğünde olduğunu belirten Parraga'nın sosyal medya paylaşımlarında plastik cerrah Jose Luis Betancourt ile romantik bir ilişkisi olduğu gözlemlendi. İkilinin birlikte geçirdikleri tatillerden ve etkinliklerden birçok paylaşım mevcut.

landy-parraga-kimdir-nereli-oldu-mu-4.webp

2022 YILINDA BİRİNCİ SEÇİLDİ

Parraga, 2022 yılında güzellik yarışmasında birinci seçilmişti ve Ekvador Savcılığı tarafından incelenen bazı dosyalarda adı geçiyordu. Genç kadın, Venus del Río Quevedo Kraliçesi, Quevedo 2019 Turizm Güzeli ve 2022 Mesoamerica Ekvador Güzeli unvanlarını kazandı.

yy.jpg

Ekvador'da birçok cinayetin yaşandığına dair şok edici ifadeler, Maliye tarafından 2023 yılında "Metatas” adlı davada yayınlanan sohbetlerde ortaya çıktı. Bu sohbetlerde Landy Parraga'nın adı da geçerek organize suç yapılarıyla ilişkilendirildiği belirtildi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar